Национална програма „Заедно в изкуствата и в спорта“ съгласно приложение № 21

Клубове по интереси за учениците от V до VII клас в ОУ „Васил Априлов“ – Русе, сформирани по Националната програма „Заедно в изкуствата и в спорта“.

С радост съобщаваме, че в нашето училище ще бъдат създадени два нови клуба по интереси в рамките на Националната програма „Заедно в изкуствата и в спорта“ за  учебната 2024/2025 година. Тези клубове са създадени с цел да предоставят на учениците възможност да развият своите таланти и интереси в различни области.

 

Клуб по „Приложни изкуства“

Ръководител: Милена Тодорова

Клубът по приложни изкуства е предназначен за всички ученици, които имат желание да развиват своите умения в различни форми на изкуството и занаята. Под ръководството на Милена Тодорова, учениците ще имат възможност да се запознаят с разнообразни техники и материали, които ще им помогнат да създават уникални и красиви творби. В клуба ще се провеждат различни занятия по рисуване, моделиране, работа с природни материали и много други.

 

Клуб по „Волейбол“

Ръководител: Мариян Крумов

Клубът по волейбол предлага на учениците възможността да се занимават активно със спорт, да развиват своята физическа форма и да се учат на работа в екип. Под ръководството на Мариян Крумов, участниците в клуба ще имат възможността да се запознаят с основите на волейбола, да подобрят своите техники и да участват в състезания. Клубът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали ученици, които искат да се усъвършенстват в този популярен спорт.

Записване и информация – г-н. Д. Джуров /координатор по проекта/

ОУ „Васил Априлов“ продължава да предлага разнообразни възможности за развитие на своите ученици и да подкрепя техните интереси и таланти. Благодарим на всички, които допринасят за успеха на нашите клубове и пожелаваме на учениците много успехи и незабравими моменти!